Spring til indhold
Hjem » Jordomsejling

Jordomsejling

Christian og Natasja, som er gamle sejlerskoleelver, drog tilbage i 2020 på jordomsejling.

De er nu hjemme igen, og de kigger forbi torsdag den 16/3 for at fortælle om turen.

Arrangementet holdes i NY’s klubhus på havnen og starter kl 19:00

Christian og Natasja skriver:

“Da vi stævnede ud i Elma, ventede et stort eventyr. Et eventyr, hvor vi voksede som mennesker og som familie. Følg med ned langs Europas kyst, over Atlanten, rundt i Caribien og Mellemamerika, videre over Stillehavet og til sidst i Fransk Polynesien.

Vi fortæller om bølgerne, de urolige ankerpladser, udfordringer med bådudstyr. Vi fortæller også om champagnesejlads med delfiner, spejlblankt hav og Mælkevejen foroven. 

Kom med på et eventyr, hvor vi svømmer med alverdens havdyr, vandrer i junglen, ser vandfald, smager eksotisk frugt, møder de flinkeste mennesker og oplever helt anderledes kultur. Et eventyr, hvor vi skal tage store beslutninger i pressede situationer og have ansvar for vores egne og børnenes liv, mens vi vugger rundt på de store oceaner. Men også et eventyr med masser af tid, nærvær og eksotiske oplevelser. 

Det var fantastisk og fantastisk hårdt. På nogle punkter var eventyret præcis, som vi forventede, på andre punkter slet ikke. Vi glæder os til en aften med jer, hvor vi deler vores eventyr og hjemkomst.”

Imens du venter er det muligt at se deres billeder her:

https://instagram.com/natasjaerbillor?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Sejlerskolen

Fotoet fra Sejlerskolens Tunø-tur i efteråret 2016.
Den smilende Christian t.v. i billedet og den smilende Natasja t.h.